CEWE Photo Challenge

Made in Belgium

Het thema van de CEWE Photo Challenge 2019 is « Made in Belgium ». Van 22 julii tot en met 29 september 2019 gaan we op zoek naar wat België typisch Belgisch maakt. Wat roept België bij jou op? Welke verborgen plekjes, typische gewoontes of stereotype beelden doen jou meteen aan ons land denken? Welke gebeurtenissen, mensen of fenomenen zijn voor jou typisch Belgisch?

Iedereen kan foto's uploaden en elke week worden er 15 foto’s genomineerd. Uit de 150 genomineerden kiest onze professionele jury de 10 winnende foto’s. Ontdek op onze prijzenpagina de fantastische prijzen die je kunt winnen!

Heel veel succes!

Maak kans op fantastische prijzen

De winnaar ontvangt een 5 daagse fotoreis voor 2 personen naar het Noorderlicht, de 2de prijs is een Citytrip naar Boedapest voor 2 personen en de 3de prijs een Citytrip naar Rotterdam voor 2 personen.  De winnaars van plek 4 t/m 6 ontvangen een waardebon voor fotoapparatuur! En de nummers 7 t/m 10 krijgen een CEWE waardebon.

1e prijs: 5 dagen op zoek naar het noorderlicht in Tromso, Noorwegen
Het noorderlicht zien staat bij velen hoog op de verlanglijst. En dat is terecht. Wie eenmaal het noorderlicht in volle glorie gezien heeft is direct verkocht. De beste plek om dit natuurfenomeen te zien is Tromsø. Door zijn gunstige ligging profiteert het van zowel een land- als zeeklimaat. Helder weer is daardoor nooit ver weg en dat is de eerste vereiste om het noorderlicht te zien. Daarnaast ligt Tromsø midden in de zogeheten 'Aurora-zone'. Tijdens deze korte reis verblijf je vier nachten in Tromsø en is een noorderlichtexcursie inbegrepen. Daarnaast is er nog een ruime keuze uit activiteiten in een prachtig winters decor met hoge bergpieken en diepe fjorden.

Inbegrepen in deze reis voor 2 personen: vlucht, 4 overnachtingen inclusief ontbijt en een noorderlicht excursie.

Na de reis ontvang je van CEWE een waardebon voor een galerijprint om je mooiste foto van het noorderlicht aan de muur te hangen.
2e prijs: Stedentrip naar Budapest voor 2 personen
Boedapest is een bruisende stad met heel wat statige gebouwen en fabelachtige monumenten die ’s avonds baden in een prachtige gouden gloed. Dompel je letterlijk onder in één van de thermale baden die huizen in de mooiste art nouveau gebouwen. De stad is perfect te voet te verkennen, vergeet niet even te verpozen in een lokaal koffiehuis want dit is een absolute aanrader. Hongarije heeft tal van beroemde fotografen voortgebracht, een bezoek aan het Robert Capa Contemporary Photography Center en het Mai Manó Ház (Hungarian House of Photography) mag dus zeker niet ontbreken tijdens deze citytrip.

Inbegrepen in de reis voor 2 personen: vluchten, 2 overnachtingen in een tweepersoonskamer in een goed hotel met ontbijt

Na de reis ontvang je van CEWE een waardebon voor een gallerijprint midden formaat om je mooiste foto van Budapest aan de muur te hangen.
3e prijs: Stedentrip naar Rotterdam voor 2 personen
Aan de indrukwekkende skyline van Rotterdam met uitzicht op de Erasmusbrug en de Euromast voel je meteen dat dit een levendige stad is waar heel wat te ontdekken valt. Liefhebbers van moderne architectuur kunnen hier hun hart ophalen bij de bizarre kubuswoningen van Piet Blom, de overdekte Markthal en tal van andere gebouwen. Ook aan interessante musea is er geen gebrek in deze kunstige stad met o.a. De Kunsthal en Het Nederlands Fotomuseum. Dit laatste is gevestigd in één van de statige industriële gebouwen en beheert een groot deel van het fotografisch erfgoed van Nederland.
global.drag_and_drop.header
global.drag_and_drop.description