Jury
René Delbar

René Delbar

René Delbar is een fervent hobbyfotograaf, met een voorkeur voor documentaire portretten en straatfotografie. Af en toe komen daarbij ook model-, architectuur- en productfotografie. René groeide op in een fotozaak en kreeg daardoor al heel jong de passie voor het beeld ingelepeld. Zijn beroepsleven speelde zich af aan de frontlijn van technologische innovatie in digitale opname, verwerking en reproductie van beelden, en rond workflows voor de druk- en publishing industrie. René is actief bestuurslid bij Belgiumdigital vzw en verder lid van de redactieraad van en regelmatig medewerker aan het fotomagazine Shoot.
Erik Derycke

Erik Derycke

Erik Derycke (Instagram: @aasimon) is journalist en fotograaf. Hij werkt voor ondermeer Focus Magazine, Natuurfotografie Magazine en FotoObjektiv. Hij is eveneens manager van de Photography Expert Group van de EISA. Wanneer hij niet op pad is om de nieuwste digitale camera of lens te testen, is de kans groot dat je hem op een quiz aantreft.
François Walschaerts

François Walschaerts

François Walschaerts is al bijna 30 jaar persfotograaf en ongeveer twintig jaar cameraman. Als sportfotograaf was hij aanwezig bij internationale evenementen zoals Wereldkampioenschappen voetbal, Olympische spelen, tennis grand slams en overige kampioenschappen in judo, atletiek, wielrennen en basketbal.
Marius van Pijpen

Marius van Pijpen

Marius is fotografiedocent en fotograaf. Fotograferend vanaf zijn jeugd heeft hij door de overgang van analoog naar digitaal de fotografie zien veranderen. Vanuit zijn eigen bedrijf helpt hij mensen en fotogroepen de eigen camera beter te begrijpen en daardoor betere foto's te maken. Hij verzorgt voor CEWE de online en offline trainingen om een CEWE FOTOBOEK te maken. Meer info
Baudouin Verschueren

Baudouin Verschueren

Baudouin Verschueren is sinds 2006 Managing Director van CEWE Benelux. CEWE is actief op het gebied van fotofinishing, werkt elke dag enthousiast aan de leukste en persoonlijke fotoproducten, waaronder het CEWE FOTOBOEK. Met de CEWE Photo Awards wil Baudouin iedereen die bezig is met of gepassioneerd is door fotografie, elk jaar opnieuw, uitdagen met één bepaald thema. Meer info
global.drag_and_drop.header
global.drag_and_drop.description