Prijzen
1e prijs: 5 dagen op zoek naar het noorderlicht in Tromso, Noorwegen
Het noorderlicht zien staat bij velen hoog op de verlanglijst. En dat is terecht. Wie eenmaal het noorderlicht in volle glorie gezien heeft is direct verkocht. De beste plek om dit natuurfenomeen te zien is Tromsø. Door zijn gunstige ligging profiteert het van zowel een land- als zeeklimaat. Helder weer is daardoor nooit ver weg en dat is de eerste vereiste om het noorderlicht te zien. Daarnaast ligt Tromsø midden in de zogeheten 'Aurora-zone'. Tijdens deze korte reis verblijf je vier nachten in Tromsø en is een noorderlichtexcursie inbegrepen. Daarnaast is er nog een ruime keuze uit activiteiten in een prachtig winters decor met hoge bergpieken en diepe fjorden.

Inbegrepen in deze reis voor 2 personen: vlucht, 4 overnachtingen inclusief ontbijt en een noorderlicht excursie.

Na de reis ontvang je van CEWE een waardebon voor een galerijprint om je mooiste foto van het noorderlicht aan de muur te hangen.
2e prijs: Stedentrip naar Budapest voor 2 personen
Boedapest is een bruisende stad met heel wat statige gebouwen en fabelachtige monumenten die ’s avonds baden in een prachtige gouden gloed. Dompel je letterlijk onder in één van de thermale baden die huizen in de mooiste art nouveau gebouwen. De stad is perfect te voet te verkennen, vergeet niet even te verpozen in een lokaal koffiehuis want dit is een absolute aanrader. Hongarije heeft tal van beroemde fotografen voortgebracht, een bezoek aan het Robert Capa Contemporary Photography Center en het Mai Manó Ház (Hungarian House of Photography) mag dus zeker niet ontbreken tijdens deze citytrip.

Inbegrepen in de reis voor 2 personen: vluchten, 2 overnachtingen in een tweepersoonskamer in een goed hotel met ontbijt

Na de reis ontvang je van CEWE een waardebon voor een gallerijprint midden formaat om je mooiste foto van Budapest aan de muur te hangen.
3e prijs: Stedentrip naar Rotterdam voor 2 personen
Aan de indrukwekkende skyline van Rotterdam met uitzicht op de Erasmusbrug en de Euromast voel je meteen dat dit een levendige stad is waar heel wat te ontdekken valt. Liefhebbers van moderne architectuur kunnen hier hun hart ophalen bij de bizarre kubuswoningen van Piet Blom, de overdekte Markthal en tal van andere gebouwen. Ook aan interessante musea is er geen gebrek in deze kunstige stad met o.a. De Kunsthal en Het Nederlands Fotomuseum. Dit laatste is gevestigd in één van de statige industriële gebouwen en beheert een groot deel van het fotografisch erfgoed van Nederland.
4e prijs: Waardebon van €500 voor exclusieve fotoapparatuur

Foto Nelissen/Photogalerie leeft al sinds 1946 in de wereld van fotografie en kan door zijn ervaring en expertise iedereen van dienst zijn. Er is een ruim aanbod van de beste kwaliteit voor de starter in fotografie, de gevorderde amateur of de professional. Foto Nelissen/Photogalerie stelt een waardebon van €500 beschikbaar voor de winnaar van de vierde prijs.

Je krijgt ook een jaarabonnement op het fotomagazine SHOOT.

Shoot
5e prijs: Waardebon van €400 voor exclusieve fotoapparatuur

Foto Nelissen/Photogalerie leeft al sinds 1946 in de wereld van fotografie en kan door zijn ervaring en expertise iedereen van dienst zijn. Er is een ruim aanbod van de beste kwaliteit voor de starter in fotografie, de gevorderde amateur of de professional. Foto Nelissen/Photogalerie stelt een waardebon van €400 beschikbaar voor de winnaar van de vijfde prijs.

Je krijgt ook een jaarabonnement op het fotomagazine SHOOT.

Shoot
6e prijs: Waardebon van €300 voor exclusieve fotoapparatuur

Foto Nelissen/Photogalerie leeft al sinds 1946 in de wereld van fotografie en kan door zijn ervaring en expertise iedereen van dienst zijn. Er is een ruim aanbod van de beste kwaliteit voor de starter in fotografie, de gevorderde amateur of de professional. Foto Nelissen/Photogalerie stelt een waardebon van €300 beschikbaar voor de winnaar van de zesde prijs.

Je krijgt ook een jaarabonnement op het fotomagazine SHOOT.

Shoot
7e prijs: CEWE waardebon t.w.v. €250.-
Met deze CEWE waardebon kan je maar liefst €250.- besteden aan de mooiste fotoproducten. De bon is een jaar geldig, dus je kunt hem gebruiken voor of na je vakantie, weekendje weg, citytrip of een van je andere mooie momenten.
8ste prijs: CEWE waardebon t.w.v. €200.-
Met deze CEWE waardebon kan je maar liefst €200.- besteden aan de mooiste fotoproducten. De bon is een jaar geldig, dus je kunt hem gebruiken voor of na je vakantie, weekendje weg, citytrip of een van je andere mooie momenten.
9e prijs: CEWE waardebon t.w.v. €150.-
Met deze CEWE waardebon kan je maar liefst €150.-besteden aan de mooiste fotoproducten. De bon is een jaar geldig, dus je kunt hem gebruiken voor of na je vakantie, weekendje weg, citytrip of een van je andere mooie momenten.
10e prijs: CEWE waardebon t.w.v. €100.-
Met deze CEWE waardebon kan je maar liefst €100.- besteden aan de mooiste fotoproducten. De bon is een jaar geldig, dus je kunt hem gebruiken voor of na je vakantie, weekendje weg, citytrip of een van je andere mooie momenten.
global.drag_and_drop.header
global.drag_and_drop.description